26/02/2023 27/02/2023 Για δεύτερη μέρα, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, νοσηλεύθηκε απύρετος στο Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μηθύμνης κ. Χρυσόστομος. Δίπλα στον πολιό Μητροπολίτη βρίσκονται στενοί συνεργάτες και συγγενείς του από την Αθήνα. Ο Σεβασμιώτατος μετά από μία λοίμωξη του αναπνευστικού που τον ταλαιπωρούσε κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτεί καθώς πρόκειται για άνθρωπο προχωρημένης ηλικίας με κάποια...
26 Φεβρουαρίου, 2023 - 21:55
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2023 - 2:35

Συνεχίζεται η νοσηλεία του Μητροπολίτη Μηθύμνης

Διαδώστε:
Συνεχίζεται η νοσηλεία του Μητροπολίτη Μηθύμνης

Για δεύτερη μέρα, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, νοσηλεύθηκε απύρετος στο Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μηθύμνης κ. Χρυσόστομος. Δίπλα στον πολιό Μητροπολίτη βρίσκονται στενοί συνεργάτες και συγγενείς του από την Αθήνα.

Ο Σεβασμιώτατος μετά από μία λοίμωξη του αναπνευστικού που τον ταλαιπωρούσε κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτεί καθώς πρόκειται για άνθρωπο προχωρημένης ηλικίας με κάποια υποκείμενα νοσήματα. Επίσης οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί.

Καλά πληροφορημένες πηγές που επικαλείται το stonisi.gr, αναφέρουν πως αυτή την στιγμή ο Σεβασμιώτατος νιώθει καλύτερα, του χορηγείται οξυγόνο και ενδοφλέβια αγωγή. Η γενική του κατάσταση είναι καλύτερη και συνεχίζει να είναι απύρετος. Μάλιστα να σημειωθεί ότι οι γιατροί έχουν αρχίσει να μιλάνε για το εξιτήριο του Μητροπολίτη Μηθύμνης που πιθανόν να γίνει την Τρίτη εκτός απροόπτου.

Ο Μητροπολίτης Μηθύμνης κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του είχε τηλεφωνικές συνομιλίες με ιερείς και ιεράρχες που τον κάλεσαν για να του ευχηθούν ταχεία ανάρρωση, ενώ το πρώτο τηλεφώνημα έγινε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μυτιλήνης κ. Ιάκωβο. Κάθε χρόνο κατά τον κατανυκτικό Εσπερινό την Κυριακή της Τυρινής ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης κ. Ιάκωβος, επισκεπτόταν την έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως Μηθύμνης στην Καλλονή και αλληλοασπάζονταν με τον αδελφό Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο. Ωστόσο φέτος θα βρίσκεται μόνος του στο Μητροπολιτικό Ναό χοροστατώντας στη θέση του Μητροπολίτη κ. Μηθύμνης ο οποίος νοσηλεύεται.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μηθύμνης κ. Χρυσόστομος μεταφέρει την ευλογία του στους κατοίκους του νησιού και εξέφρασε για άλλη μία φορά τις θερμές του ευχαριστίες για την αγάπη και το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας, σημειώνοντας ότι σύντομα θα βρίσκεται και πάλι ανάμεσα στους πιστούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Μητροπολίτης Μηθύμνης – Η κίνηση που συγκίνησε

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων