10/08/2022 10/08/2022 Βελτιωμένη είναι η υγεία του Μητροπολίτη Μηθύμνης κ. Χρυσοστόμου σύμφωνα με το stonisi.gr. Ο Σεβασμιώτατος διαγνώστηκε με κορωνοϊό και κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στο Βοστάνειο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης ώστε να έχει συνεχή παρακολούθηση από τους θεράποντες γιατρούς. Σύμφωνα με το ίδιο μέσο από το περιβάλλον του Μητροπολίτη αναφέρουν πως αν και ο Σεβασμιώτατος εδώ...
10 Αυγούστου, 2022 - 10:05
Τελευταία ενημέρωση: 10/08/2022 - 10:13

Βελτιωμένη η υγεία του Μητροπολίτη Μηθύμνης

Διαδώστε:
Βελτιωμένη η υγεία του Μητροπολίτη Μηθύμνης

Βελτιωμένη είναι η υγεία του Μητροπολίτη Μηθύμνης κ. Χρυσοστόμου σύμφωνα με το stonisi.gr. Ο Σεβασμιώτατος διαγνώστηκε με κορωνοϊό και κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στο Βοστάνειο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης ώστε να έχει συνεχή παρακολούθηση από τους θεράποντες γιατρούς.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο από το περιβάλλον του Μητροπολίτη αναφέρουν πως αν και ο Σεβασμιώτατος εδώ και 2 χρόνια κατά την υγειονομική κρίση με την Πανδημία κατάφερε να περάσει αλώβητος παρότι στο παρελθόν βρέθηκαν θετικοί στενοί του συνεργάτες, διαγνώστηκε θετικός την Πέμπτη 4 Αυγούστου και εκτός από τον ίδιο και άλλοι ιερείς με τους οποίους έχει συχνή συνεργασία.

Η εισαγωγή του στο νοσοκομείο έγινε το Σάββατο 6 Αυγούστου και από τότε νοσηλεύεται σε απομονωμένο θάλαμο στην κλινική covid του νοσοκομείου, ωστόσο είναι καλά στην υγεία του και συνομιλεί καθημερινά με τους συνεργάτες του.

Τις τελευταίες δύο μέρες, αναφέρουν οι συνεργάτες του, γευματίζει κανονικά, δεν δείχνει καταβεβλημένος, είναι πολύ καλά στην υγεία του και εκφράζει τις ευχαριστίες του στους πιστούς για το ενδιαφέρον τους για την υγεία του. Ευλογώντας και διαβεβαιώνοντας ότι σύντομα θα βρίσκεται ανάμεσά τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων