16/10/2018 16/10/2018 Η αρχαιοτέρα Θεία Λειτουργία, συγγραφείσα υπό του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου, αναμένεται να τελεσθεί στις 23 Οκτωβρίου στον Ιερόν Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σπάρτης, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μονεβασίας και Σπάρτης , κ. Ευστάθιο. Η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών και ορθοδόξων Χριστιανών της Μητροπολιτικής μας περιφερείας, ότι κατά...
16 Οκτωβρίου, 2018 - 9:58

Η αρχαιοτέρα Θεία Λειτουργία στην Ευαγγελίστρια Σπάρτης

Διαδώστε:
Η αρχαιοτέρα Θεία Λειτουργία στην Ευαγγελίστρια Σπάρτης

Η αρχαιοτέρα Θεία Λειτουργία, συγγραφείσα υπό του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου, αναμένεται να τελεσθεί στις 23 Οκτωβρίου στον Ιερόν Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σπάρτης, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μονεβασίας και Σπάρτης , κ. Ευστάθιο.

Η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης

Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών και ορθοδόξων Χριστιανών της Μητροπολιτικής μας περιφερείας, ότι κατά την 23ην του τρέχοντος μηνός Οκτωβρίου, ημέραν Τρίτην, κατά την οποίαν η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει την μνήμην του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου, θα τελεσθή υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου και ποιμενάρχου ημών κ.κ. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, εις τον Μητροπολιτικόν Ιερόν Ναόν Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σπάρτης, η αρχαιοτέρα Θεία Λειτουργία, συγγραφείσα υπό του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου, η οποία τελείται άπαξ του έτους.
Παρακαλούνται οι φιλέορτοι Χριστιανοί, όπως προσέλθουν και μετάσχουν εις την αρχαιοπρεπή αυτή Θεία Λειτουργία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων