12/11/2018 12/11/2018 Το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας στην Ιερά Μονή των Αγίων Πάντων Βαρλαάμ Μετεώρων τέλεσε την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασιάς και Σπάρτης κ. Ευστάθιος. Συμπροσευχόμενος παρέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μονεμβασιάς ευχαρίστησε τον Σεβ....
12 Νοεμβρίου, 2018 - 15:28
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2018 - 15:40

Ο Μητρ. Μονεμβασιάς ιερούργησε στη Μονή Βαρλαάμ Μετεώρων

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Μονεμβασιάς ιερούργησε στη Μονή Βαρλαάμ Μετεώρων

Το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας στην Ιερά Μονή των Αγίων Πάντων Βαρλαάμ Μετεώρων τέλεσε την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασιάς και Σπάρτης κ. Ευστάθιος. Συμπροσευχόμενος παρέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μονεμβασιάς ευχαρίστησε τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Θεόκλητο για την άδεια να ιερουργήσει. Αναφέρθηκε στους αδελφικούς δεσμούς που τον συνδέουν με τον Πανοσιολογιώτατο Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής, Αρχιμανδρίτη π. Ισίδωρο και ακολούθως απηύθυνε λόγους νουθεσίας και αγάπης προς τους ευλαβείς προσκυνητές.

Εν συνεχεία ο Σεβ. Μητροπολίτης ξεναγήθηκε βλέποντας σπάνια κειμήλια στους χώρους της Μονής και αναχώρησε αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων