22/02/2023 22/02/2023 Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου τελέσθηκαν ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ενοριακό Ιερό Αγίου Γεωργίου Ασωπού την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023. Αμέσως μετά τελέσθηκε το εξάμηνο μνημόσυνο του αείμνηστου Παναγιώτη Ρέλλα, που είχε διατελέσει πρέσβης στην Αφρική και ήταν ευεργέτης, μαζί με τη σύζυγό του Νίκη Μακρή Ρέλλα...
22 Φεβρουαρίου, 2023 - 21:50
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2023 - 21:53

Αρχιερατικό μνημόσυνο για τον ευεργέτη Παναγιώτη Ρέλλα στον Ασωπό Λακωνίας

Διαδώστε:
Αρχιερατικό μνημόσυνο για τον ευεργέτη Παναγιώτη Ρέλλα στον Ασωπό Λακωνίας

Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου τελέσθηκαν ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ενοριακό Ιερό Αγίου Γεωργίου Ασωπού την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023.

Αμέσως μετά τελέσθηκε το εξάμηνο μνημόσυνο του αείμνηστου Παναγιώτη Ρέλλα, που είχε διατελέσει πρέσβης στην Αφρική και ήταν ευεργέτης, μαζί με τη σύζυγό του Νίκη Μακρή Ρέλλα που κατάγεται από τον Ασωπό, τόσο του Ιδρύματος Μολάων «Η Αγία Παρασκευή», όσο και της Ενορίας Ασωπού.

Ο Σεβασμιώτατος στην ομιλία του αρχικά ανέλυσε την ευαγγελική περικοπή της ημέρας, που αναφερόταν στην Δευτέρα Παρουσία και την Τελική Κρίση. Στη συνέχεια, μίλησε για την προσωπικότητα του αείμνηστου Παναγιώτη Ρέλλα και για την αστείρευτη φιλανθρωπική του διάθεση, μαζί με τη σύζυγό του, ενώ ευχήθηκε ο Πανάγαθος Θεός να τον κατατάξει μεταξύ των δικαίων.

(Φωτογραφίες: Δημήτριος Σκιαδάς)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων