10/08/2019 10/08/2019 Το απόγευμα του Σαββάτου 10 Αυγούστου 2019, στον Ι.Ν Αγίου Σπυρίδωνος Σπάρτης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σπάρτης κ. Ευσταθίου, τελέσθηκε ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας επί τη εορτή της αναμνήσεως του θαύματος του Αγίου Σπυρίδωνος στην Κέρκυρα. Κατακλείοντας την εσπερινή λατρευτική σύναξη, ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε στο πυκνό εκκλησίασμα λόγο πνευματικής οικοδομής αναφερόμενος στο θαύμα...
10 Αυγούστου, 2019 - 21:56

Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Σπάρτης

Διαδώστε:
Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Σπάρτης

Το απόγευμα του Σαββάτου 10 Αυγούστου 2019, στον Ι.Ν Αγίου Σπυρίδωνος Σπάρτης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σπάρτης κ. Ευσταθίου, τελέσθηκε ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας επί τη εορτή της αναμνήσεως του θαύματος του Αγίου Σπυρίδωνος στην Κέρκυρα.

Κατακλείοντας την εσπερινή λατρευτική σύναξη, ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε στο πυκνό εκκλησίασμα λόγο πνευματικής οικοδομής αναφερόμενος στο θαύμα του Αγίου, που προστάτεψε την πόλη της Κέρκυρας από την επιδρομή των Αγαρηνών το 1716, και στα μηνύματα που μπορούμε να αντλήσουμε τόσο από αυτό όσο και από την εν γένει πνευματική και θαυμαστή ζωή του Αγίου Σπυρίδωνος.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους ευλαβείς χριστιανούς να έχουν τη χάρη και την ευλογία τόσο της Υπεραγίας Θεοτόκου, που σε λίγες ημέρες θα εορτάσουμε την κοίμησή Της, όσο και του Άγιος Σπυρίδωνος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων