23/11/2023 23/11/2023 Επίσκεψη στο Μουσείο Εκκλησιαστικής Τέχνης της Ιεράς Μητροπόλεώς Μονεμβασίας και Σπάρτης πραγματοίησαν το απόγευμα της Τρίτης 21 Νοεμβρίου 2023 μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί του Εσπερινού Λυκείου Σπάρτης, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής. Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν από τον Επιμελητή του Μουσείου κ. Δημήτριο Μπαγιώκο, έχοντας την ευκαιρία να θαυμάσουν μοναδικά εκκλησιαστικά κειμήλια και παράλληλα να γνωρίσουν διάφορες...
23 Νοεμβρίου, 2023 - 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2023 - 16:36

Επίσκεψη του Εσπερινού Λυκείου Σπάρτης στο Μουσείο Εκκλησιαστικής Τέχνης της Ι.Μ. Μονεμβασίας και Σπάρτης

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Εσπερινού Λυκείου Σπάρτης στο Μουσείο Εκκλησιαστικής Τέχνης της Ι.Μ. Μονεμβασίας και Σπάρτης

Επίσκεψη στο Μουσείο Εκκλησιαστικής Τέχνης της Ιεράς Μητροπόλεώς Μονεμβασίας και Σπάρτης πραγματοίησαν το απόγευμα της Τρίτης 21 Νοεμβρίου 2023 μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί του Εσπερινού Λυκείου Σπάρτης, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής.

Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν από τον Επιμελητή του Μουσείου κ. Δημήτριο Μπαγιώκο, έχοντας την ευκαιρία να θαυμάσουν μοναδικά εκκλησιαστικά κειμήλια και παράλληλα να γνωρίσουν διάφορες πτυχές της εκκλησιαστικής ιστορίας του τόπου.

Υπενθυμίζεται ότι το Μουσείο Εκκλησιαστικής Τέχνης είναι επισκέψιμο κάθε Τρίτη και Πέμπτη, κατά τις ώρες 10:00 – 13:00, με ελεύθερη είσοδο, ενώ εκπαιδευτικές εκδρομές γίνονται όλες τις ημέρες κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στο τηλ. 27310 23338.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων