24/06/2022 24/06/2022 Ύστερα από τη διετή αναστολή των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης, εξαιτίας της πανδημίας, ξαναγέμισαν χαρά και παιδικά γέλια οι άρτιες εγκαταστάσεις στην Ταϋγέτη. Ειδικότερα, από την Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022, ξεκίνησε η α΄ κατασκηνωτική περίοδος των αγοριών, που φιλοξενεί πενήντα παιδιά, ηλικίας 9-11 ετών, απ’ όλη την μητροπολιτική περιφέρεια. Το μεσημέρι της...
24 Ιουνίου, 2022 - 21:03
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2022 - 21:16

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης στους μικρούς κατασκηνωτές της Ταϋγέτης

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης στους μικρούς κατασκηνωτές της Ταϋγέτης

Ύστερα από τη διετή αναστολή των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης, εξαιτίας της πανδημίας, ξαναγέμισαν χαρά και παιδικά γέλια οι άρτιες εγκαταστάσεις στην Ταϋγέτη.

Ειδικότερα, από την Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022, ξεκίνησε η α΄ κατασκηνωτική περίοδος των αγοριών, που φιλοξενεί πενήντα παιδιά, ηλικίας 9-11 ετών, απ’ όλη την μητροπολιτική περιφέρεια.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, 24ης Ιουνίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως, Πανοσ. Αρχ. Θεόφιλο Μαντζαβράκο, και τον υπεύθυνο των κατασκηνώσεων, π. Νικόλαο Τσέτσεκα, επισκέφθηκε την Ταϋγέτη, όπου τον υποδέχθηκαν ο αρχηγός της περιόδου κ. Ευάγγελος Θεοδώρου, ο υπεύθυνος ιερέας π. Ηλίας Κοκκορός, οι ομαδάρχες και οι βοηθοί τους.

Κατά τη διάρκεια του μεσημβρινού γεύματος, ο κ. Θεοδώρου καλωσόρισε τον σεπτό Ποιμενάρχη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η παρουσία του αποτελεί πάντα ευλογία και πηγή χαράς για τα παιδιά, αλλά και όλους όσοι υποστηρίζουν τη σημαντική αυτή προσπάθεια της τοπικής μας Εκκλησίας.

Παίρνοντας τον λόγο ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε προς όλους πατρικά λόγια αγάπης. Ιδιαίτερα προέτρεψε τους μικρούς κατασκηνωτές, οι περισσότεροι από τους οποίους για πρώτη φορά στη ζωή τους γνωρίζουν την μοναδική αυτή εμπειρία, να κρατήσουν σαν φυλακτό στις καρδιές τους όσα ωφέλιμα ζήσουν και ακούσουν τις ημέρες αυτές και να προσπαθήσουν να τα εφαρμόσουν στην υπόλοιπη ζωή τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων