07/03/2024 07/03/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 4 Μαρτίου 2024 στην Τρίπολη, για την διεκπεραίωση διοικητικών υποθέσεων στο πλαίσιο της Τοποτηρητείας του στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην αρκαδική πρωτεύουσα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος επισκέφθηκε τις άρτιες εκπαιδευτικές...
07 Μαρτίου, 2024 - 21:34
Τελευταία ενημέρωση: 07/03/2024 - 21:56

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Σπάρτης στις εκπαιδευτικές δομές «Ζωοδόχος Πηγή» Τρίπολης

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Μητροπολίτη Σπάρτης στις εκπαιδευτικές δομές «Ζωοδόχος Πηγή» Τρίπολης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 4 Μαρτίου 2024 στην Τρίπολη, για την διεκπεραίωση διοικητικών υποθέσεων στο πλαίσιο της Τοποτηρητείας του στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην αρκαδική πρωτεύουσα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος επισκέφθηκε τις άρτιες εκπαιδευτικές δομές της τοπικής Εκκλησίας «η Ζωοδόχος Πηγή» , που βρίσκονται στο ειδυλλιακό τοπίο του παλαιού Μοναστηριού της Ζωοδόχου Πηγής Κάρτσοβας και περιλαμβάνουν Παιδικό Σταθμό, Νηπιαγωγείο και Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε ο Διευθυντής των δομών κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος, οι εκπαιδευτικοί και τα ενθουσιασμένα παιδιά, στα οποία ο Σεβασμιώτατος πρόσφερε, ως ευλογία, από μία εικόνα.

Από την πλευρά της πρότυπης εκπαιδευτικής μονάδας, ως αναμνηστικό της επίσκεψης, προσφέρθηκε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιο μία προσωπογραφία του, που ετοίμασαν τα παιδιά με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών τους.

(Φωτογραφίες: Δημήτριος Σκιαδάς)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων