07/04/2020 07/04/2020 Με επιστολή του προς τον επιχειρηματία κ. Κυριάκο Κακούρο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος εκφράζει τις ευχαριστίες του, για την ευγενική και φιλάνθρωπη προσφορά της εταιρείας του προς το “Εκκλησιαστικό Ίδρυμα κατ’ οίκον φροντίδας Ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ” της Ιερής Μητρόπολης, καθώς παραχώρησε εντελώς δωρεάν για όλο το χρονικό διάστημα της πανδημίας, αυτοκίνητα...
07 Απριλίου, 2020 - 14:23
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2020 - 13:53

Ευχαριστήρια επιστολή του Σεβ. Μητρ. Μονεμβασίας και Σπάρτης

Διαδώστε:
Ευχαριστήρια επιστολή του Σεβ. Μητρ. Μονεμβασίας και Σπάρτης

Με επιστολή του προς τον επιχειρηματία κ. Κυριάκο Κακούρο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος εκφράζει τις ευχαριστίες του, για την ευγενική και φιλάνθρωπη προσφορά της εταιρείας του προς το “Εκκλησιαστικό Ίδρυμα κατ’ οίκον φροντίδας Ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ” της Ιερής Μητρόπολης, καθώς παραχώρησε εντελώς δωρεάν για όλο το χρονικό διάστημα της πανδημίας, αυτοκίνητα των εταιρειών που αντιπροσωπεύει.

Την Μητρόπολη και το Εκκλησιαστικό Ίδρυμα εκπροσώπησε κατά την παράδοση του αυτοκινήτου ο π. Γεώργιος Σκοπαράντζος.

Διαβάστε την επιστολή: 

Αγαπητέ μου κ. Κακούρο,

Με την επιστολή μου αυτή σας εκφράζω τις ευγνώμονες ευχαριστίες μου, για την πολύ ευγενική και φιλάνθρωπη προσφορά σας προς το ‘’Εκκλησιαστικό ίδρυμα κατ’ οίκον φροντίδος Ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ’’ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, με την διάθεση, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ενός υπερσύγχρονου αυτοκινήτου προς εξυπηρέτησιν των αναγκών των εμπερίστατων συνανθρώπων μας.

Η προσφορά σας αυτή δείχνει τα ευγενικά και φιλάνθρωπα αισθήματά σας και τον πλούσιο ψυχικό σας κόσμο και αποκτά αυτήν την περίοδο που διανύουμε ιδιαίτερη αξία και σημασία, αφ’ ενός μεν, διότι οι ανάγκες του εν λόγω Ιδρύματος είναι αυξημένες, λόγω των μέτρων αποφυγής του κινδύνου μεταδόσεως του νέου κορωνοϊού, αφ’ ετέρου δε, διότι το αυτοκίνητο που εξυπηρετεί τις ανάγκες του Ιδρύματος είναι πεπαλαιωμένο και συχνά προξενεί προβλήματα στην απρόσκοπτη λειτουργία του.

Η εφευρετική αγάπη σας βρίσκει κάθε φορά κι έναν καινούργιο τρόπο για να συνδράμετε το φιλανθρωπικό έργο της Τοπικής μας Εκκλησίας.

Αφού και πάλι σας ευχαριστήσω, θερμώς παρακαλώ τον Πανάγαθο Θεό να σας χαρίζει προσωπική και οικογενειακή υγεία και να σας ανταποδίδει πολλαπλασίως εκείνα που προσφέρετε.

Με τιμή, ευχές και ευγνώμονες ευχαριστίες

0 ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων