11/04/2023 11/04/2023 Στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Σπάρτης, τελέσθηκε το απόγευμα της Μ. Δευτέρας, 10 Απριλίου 2023, η Ακολουθία του Νυμφίου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου και παρουσία πλήθους πιστών. Λόγο πνευματικής οικοδομής απηύθυνε στο εκκλησίασμα ο ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως, Πανοσιολογιώτατος  Αρχιμανδρίτης Ευστάθιος Πορφύρης, ο οποίος αναφέρθηκε στον Νυμφώνα του Κυρίου,...
11 Απριλίου, 2023 - 13:39
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2023 - 13:44

Η ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγ. Σπυρίδωνος Σπάρτης

Διαδώστε:
Η ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγ. Σπυρίδωνος Σπάρτης

Στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Σπάρτης, τελέσθηκε το απόγευμα της Μ. Δευτέρας, 10 Απριλίου 2023, η Ακολουθία του Νυμφίου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου και παρουσία πλήθους πιστών.

Λόγο πνευματικής οικοδομής απηύθυνε στο εκκλησίασμα ο ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως, Πανοσιολογιώτατος  Αρχιμανδρίτης Ευστάθιος Πορφύρης, ο οποίος αναφέρθηκε στον Νυμφώνα του Κυρίου, όπου όλοι οι χριστιανοί καλούνται να γίνουν οικήτορες, αφού καθαρίσουν τον χιτώνα της ψυχής τους.

Κατακλείοντας την ακολουθία, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους ευλαβείς χριστιανούς να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο την Μεγάλη Εβδομάδα, με γνώμονα την πνευματική ανύψωσή τους, και με μεγάλη χαρά να εορτάσουν την λαμπροφόρο Ανάσταση του Κυρίου μας.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων