05/01/2023 05/01/2023 Η ακολουθία των Μεγάλων Ωρών, ο Εσπερινός των Θεοφανείων, η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου και ο Μέγας Αγιασμός τελέσθηκαν σήμερα Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023, παραμονή των Θεοφανείων, στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Σπάρτης, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ευσταθίου. Με την ολοκλήρωση της ιερής ακολουθίας, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους πιστούς φώτιση και...
05 Ιανουαρίου, 2023 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2023 - 18:28

Η «Πρωτάγιαση» στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Σπάρτης

Διαδώστε:
Η «Πρωτάγιαση» στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Σπάρτης

Η ακολουθία των Μεγάλων Ωρών, ο Εσπερινός των Θεοφανείων, η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου και ο Μέγας Αγιασμός τελέσθηκαν σήμερα Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023, παραμονή των Θεοφανείων, στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Σπάρτης, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ευσταθίου.

Με την ολοκλήρωση της ιερής ακολουθίας, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους πιστούς φώτιση και κατά Θεόν προκοπή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων