25/05/2024 28/05/2024 Στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος Σπάρτης, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 23ης Μαΐου 2024, Ιερατική σύναξη των Αρχιερατικών Περιφερειών Σπάρτης, Καστορείου, Ξηροκαμπίου, Βρεσθένων και Γερακίου υπό τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιο. Κατά τη διάρκεια της σύναξης, δόθηκαν κατευθύνσεις σε σοβαρά και επίκαιρα θέματα, που αφορούν στην πορεία και την εύρυθμη λειτουργία των...
25 Μαΐου, 2024 - 13:39
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2024 - 22:55

Ιερατική Σύναξη στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος Σπάρτης

Διαδώστε:
Ιερατική Σύναξη στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος Σπάρτης

Στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος Σπάρτης, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 23ης Μαΐου 2024, Ιερατική σύναξη των Αρχιερατικών Περιφερειών Σπάρτης, Καστορείου, Ξηροκαμπίου, Βρεσθένων και Γερακίου υπό τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιο.

Κατά τη διάρκεια της σύναξης, δόθηκαν κατευθύνσεις σε σοβαρά και επίκαιρα θέματα, που αφορούν στην πορεία και την εύρυθμη λειτουργία των Ενοριών.

Μετά την εισήγηση, έγιναν πολλές ερωτήσεις από τους ιερείς στις οποίες απάντησε διεξοδικά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων