27/03/2020 27/03/2020 Η Σχολή Αγιογραφίας «Φώτης Κόντογλου» της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης συνεχίζει τα μαθήματά της εξ’ αποστάσεως. Οι καθηγητές της Σχολής, θέλοντας να παραμείνουν κοντά στους σπουδαστές, που καρτερικά υπομένουν τη διαδικασία της καραντίνας, αποφάσισαν να συνεχίσουν τη ροή των μαθημάτων με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Έτσι λοιπόν, παρέχεται η δυνατότητα, μέσα από φωτογραφίες, κείμενα,...
27 Μαρτίου, 2020 - 10:33
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2020 - 9:36

“Μένουμε σπίτι, αγιογραφώντας”

Διαδώστε:
“Μένουμε σπίτι, αγιογραφώντας”

Η Σχολή Αγιογραφίας «Φώτης Κόντογλου» της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης συνεχίζει τα μαθήματά της εξ’ αποστάσεως. Οι καθηγητές της Σχολής, θέλοντας να παραμείνουν κοντά στους σπουδαστές, που καρτερικά υπομένουν τη διαδικασία της καραντίνας, αποφάσισαν να συνεχίσουν τη ροή των μαθημάτων με τη βοήθεια της τεχνολογίας.
Έτσι λοιπόν, παρέχεται η δυνατότητα, μέσα από φωτογραφίες, κείμενα, ολιγόλεπτα αλλά άκρως διευκρινιστικά βίντεο και skype meetings, να συνεχιστεί απρόσκοπτα η εκπαίδευση.
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, οι σπουδαστές μπορούν να επικοινωνούν με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Σχολής: [email protected].

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων