16/02/2024 16/02/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, εξέφρασε τον προβληματισμό του μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών. Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας, ο Σεβασμιώτατος σχολίασε λιτά αλλά εκκωφαντικά στο notospress.gr, την υπερψήφιση του χθεσινού νομοσχεδίου, το οποίο πλέον είναι νόμος του Κράτους. «Θλίψη, στεναχώρια και προβληματισμός»...
16 Φεβρουαρίου, 2024 - 16:16
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2024 - 16:01

Μητροπολίτης Σπάρτης: «Θλίψη, στεναχώρια και προβληματισμός» για τη ψήφιση του νομοσχεδίου των ομόφυλων

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Σπάρτης: «Θλίψη, στεναχώρια και προβληματισμός» για τη ψήφιση του νομοσχεδίου των ομόφυλων

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, εξέφρασε τον προβληματισμό του μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας, ο Σεβασμιώτατος σχολίασε λιτά αλλά εκκωφαντικά στο notospress.gr, την υπερψήφιση του χθεσινού νομοσχεδίου, το οποίο πλέον είναι νόμος του Κράτους.

«Θλίψη, στεναχώρια και προβληματισμός» ήταν το λιτό αλλά σημαδιακό σχόλιο του Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου, για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, το οποίο όπως τόνισε χαρακτηριστικά από χθες: «Είναι πλέον νόμος του Κράτους».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων