30/11/2020 30/11/2020 Το πρωί της Κυριακής 29 Νοεμβρίου 2020 τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν Οσίου Νίκωνος Σπάρτης, κεκλεισμένων των θυρών, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο σεπτός Ποιμενάρχης τέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο για τους κτήτορες και ευεργέτες του Ναού, τους αειμνήστους διατελέσαντες ιερείς, ιεροψάλτες, επιτρόπους, νεωκόρους...
30 Νοεμβρίου, 2020 - 19:23
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2020 - 18:53

Μνημόσυνο για τους κτήτορες του Ι.Ν Οσίου Νίκωνος Σπάρτης

Διαδώστε:
Μνημόσυνο για τους κτήτορες του Ι.Ν Οσίου Νίκωνος Σπάρτης

Το πρωί της Κυριακής 29 Νοεμβρίου 2020 τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν Οσίου Νίκωνος Σπάρτης, κεκλεισμένων των θυρών, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο σεπτός Ποιμενάρχης τέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο για τους κτήτορες και ευεργέτες του Ναού, τους αειμνήστους διατελέσαντες ιερείς, ιεροψάλτες, επιτρόπους, νεωκόρους και βοηθητικό προσωπικό.

Με το μνημόσυνο αυτό επισφραγίζονται κάθε χρόνο οι εορταστικές εκδηλώσεις για τον Πολιούχο της Σπάρτης, που φέτος δυστυχώς, λόγω της πανδημίας, δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθούν.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων