12/03/2024 12/03/2024 Στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος Σπάρτης, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 11 Μαρτίου 2024, η δεύτερη συνάντηση της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεώς Μονεμβασίας και Σπάρτης. Ομιλητής ήταν ο κ. Αθανάσιος Αντωνόπουλος Επίκουρος καθηγητής του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Μελετώντας τις πτυχές μιας οικογένειας την εποχή...
12 Μαρτίου, 2024 - 18:43
Τελευταία ενημέρωση: 12/03/2024 - 19:02

Ο Επίκουρος Καθηγητής Αθανάσιος Αντωνόπουλος ομιλητής στη Σχολή Γονέων της Ι.Μ. Σπάρτης

Διαδώστε:
Ο Επίκουρος Καθηγητής Αθανάσιος Αντωνόπουλος ομιλητής στη Σχολή Γονέων της Ι.Μ. Σπάρτης

Στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος Σπάρτης, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 11 Μαρτίου 2024, η δεύτερη συνάντηση της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεώς Μονεμβασίας και Σπάρτης.

Ομιλητής ήταν ο κ. Αθανάσιος Αντωνόπουλος Επίκουρος καθηγητής του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Μελετώντας τις πτυχές μιας οικογένειας την εποχή του Ιησού Χριστού και μιας οικογένειας στην αρχαία χριστιανική Εκκλησία με βάση τη σύνδεσή τους στην σύγχρονη εποχή μας».

Ακολούθησαν ερωτήσεις από το κοινό, αλλά και από το διαδίκτυο, αφού η ομιλία μεταδιδόταν απευθείας από την ιστοσελίδα της Τοπικής Εκκλησίας.

Κατακλείοντας την αξιόλογη εκδήλωση, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος εκθείασε τον κ. Αντωνόπουλο για την άρτια επιστημονική του κατάρτιση, αλλά κυρίως για το ήθος του, ενώ παράλληλα εξέφρασε ευγνώμονες ευχαριστίες για την τιμητική αποδοχή της πρόσκλησής τους και για την υψηλού επιπέδου θεολογική ομιλία, που οπωσδήποτε ωφέλησε πολλαπλά όσους είχαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν.

Περισσότερες φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων