07/03/2024 12/03/2024 Η δεύτερη συνάντηση της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεώς Μονεμβασίας και Σπάρτης θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 στις 6 μ.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος Σπάρτης. Ομιλητής θα είναι ο κ. Αθανάσιος Αντωνόπουλος καθηγητής Θεολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Μελετώντας τις πτυχές μιας οικογένειας την εποχή του Ιησού Χριστού...
07 Μαρτίου, 2024 - 17:09
Τελευταία ενημέρωση: 12/03/2024 - 19:02

Ο Καθηγητής Θεολογίας Αθανάσιος Αντωνόπουλος ομιλητής στη Σχολή Γονέων της Ι.Μ. Σπάρτης

Διαδώστε:
Ο Καθηγητής Θεολογίας Αθανάσιος Αντωνόπουλος ομιλητής στη Σχολή Γονέων της Ι.Μ. Σπάρτης

Η δεύτερη συνάντηση της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεώς Μονεμβασίας και Σπάρτης θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 στις 6 μ.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος Σπάρτης.

Ομιλητής θα είναι ο κ. Αθανάσιος Αντωνόπουλος καθηγητής Θεολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Μελετώντας τις πτυχές μιας οικογένειας την εποχή του Ιησού Χριστού και μιας οικογένειας στην αρχαία χριστιανική Εκκλησία με βάση τη σύνδεσή τους στην σύγχρονη εποχή μας».

Η ενδιαφέρουσα ομιλία θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας της Ιεράς Μητροπόλεώς Μονεμβασίας και Σπάρτης immspartis.gr.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων