08/03/2019 08/03/2019 Τον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης «O Άγιος Βασίλειος» επισκέφτηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Μαρτίου 2019, ο οικείος Μητροπολίτης κ. Ευστάθιος με τον  προσκεκλημένο, για την πανήγυρη της Ιεράς Μονής Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων, Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα. Οι δύο Αρχιερείς ξεναγήθηκαν στους χώρους του Σταθμού από τον Διευθυντή του...
08 Μαρτίου, 2019 - 21:41

Ο Μητρ. Μαρωνείας στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Ι.Μ. Μονεμβασίας

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Μαρωνείας στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Ι.Μ. Μονεμβασίας

Τον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης «O Άγιος Βασίλειος» επισκέφτηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Μαρτίου 2019, ο οικείος Μητροπολίτης κ. Ευστάθιος με τον  προσκεκλημένο, για την πανήγυρη της Ιεράς Μονής Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων, Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα.

Οι δύο Αρχιερείς ξεναγήθηκαν στους χώρους του Σταθμού από τον Διευθυντή του π. Ηλία Βουρβουριώτη και καμάρωσαν τα παιδιά βλέποντάς τα να εκτελούν τις εργασίες που το διδακτικό προσωπικό τους είχε αναθέσει. Πριν την ολοκλήρωση της επίσκεψης, οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες συνεχάρησαν το προσωπικό για το έργο που επιτελείται εδώ και δέκα χρόνια, ενώ ευχήθηκαν σε μικρούς και μεγάλους οι ζωές τους να χαρακτηρίζονται από υγεία, αγάπη, χαρά και κατά Θεόν προκοπή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων