05/04/2023 05/04/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως, Πρωτ. Συμεών Παπαγεωργίου, επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 4 Απριλίου 2023 τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης – Α.ΜΕ.Α. «Διάπλασις», στο Γούναρι Σπάρτης, Τον Σεβασμιώτατο αρχικά υποδέχθηκαν με θέρμη ο υπεύθυνος των Κ.Δ.ΑΠ «Διάπλασις» κ. Άγγελος Αλεξόπουλος, η...
05 Απριλίου, 2023 - 16:10
Τελευταία ενημέρωση: 05/04/2023 - 16:01

Ο Μητροπολίτης Σπάρτης κοντά στα άτομα με ειδικές ανάγκες

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Σπάρτης κοντά στα άτομα με ειδικές ανάγκες

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως, Πρωτ. Συμεών Παπαγεωργίου, επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 4 Απριλίου 2023 τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης – Α.ΜΕ.Α. «Διάπλασις», στο Γούναρι Σπάρτης,

Τον Σεβασμιώτατο αρχικά υποδέχθηκαν με θέρμη ο υπεύθυνος των Κ.Δ.ΑΠ «Διάπλασις» κ. Άγγελος Αλεξόπουλος, η υπεύθυνη του Κέντρου της Σπάρτης κα Μαρία Τζέγκα, οι εκπαιδευτικοί και λοιποί εργαζόμενοι. Ακολούθως, ο κ. Αλεξόπουλος έκανε μία σύντομη ενημέρωση για το έργο που επιτελείται στο Κέντρο, όσον αφορά στην δημιουργική απασχόληση των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες στη Λακωνία.

Από την πλευρά του, ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη αρχικά τον κ. Αλεξόπουλο, την κα Τζέγκα και τους εργαζόμενους στον χώρο, για την αξιέπαινη προσπάθειά τους, υπογραμμίζοντας την ανάγκη τα άτομα με ειδικές ανάγκες να έχουν τις ευκαιρίες που τους αξίζουν για μία ποιοτική ζωή. Στη συνέχεια είχε μία εγκάρδια επαφή με το ένα από τα τμήματα των ατόμων, που καθημερινά απασχολούνται στο Κέντρο, τους απηύθυνε πατρικά λόγια αγάπης και τους ευχήθηκε ευλογημένο Πάσχα προσφέροντάς τους παράλληλα πασχαλινά δώρα και γλυκίσματα.

Οι εργαζόμενοι και οι απασχολούμενοι στο Κέντρο με τη σειρά τους, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού και αγάπης, πρόσφεραν στο Σεβασμιώτατο ένα καλαίσθητο χειροποίητο πασχαλινό καλάθι.

Ο Σεβασμιώτατος, πριν την ολοκλήρωση της συνάντησης, υποσχέθηκε ότι μετά το Πάσχα, στον Ενοριακό Ιερό Ναό Γούναρι, που είναι πλησίον του Κ.Δ.ΑΠ, θα προεξάρχει Θείας Λειτουργίας για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τους γονείς τους και τους εργαζόμενους στο Κέντρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων