15/03/2024 15/03/2024 Στο Στρατόπεδο «Στρατηγού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη» στην Τρίπολη, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 13 Μαρτίου 2024, η τελετή παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων της Διοίκησης της Διοίκησης Κέντρων από τον Αντιστράτηγο Ιωάννη Δημητρέλλο στον Υποστράτηγο Απόστολο Τσουλουβή. Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης και Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας κ....
15 Μαρτίου, 2024 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 15/03/2024 - 21:33

Ο Μητροπολίτης Σπάρτης στην τελετή παράδοσης-παραλαβής της Διοίκησης της ΔΙ.ΚΕ. Πελοποννήσου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Σπάρτης στην τελετή παράδοσης-παραλαβής της Διοίκησης της ΔΙ.ΚΕ. Πελοποννήσου

Στο Στρατόπεδο «Στρατηγού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη» στην Τρίπολη, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 13 Μαρτίου 2024, η τελετή παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων της Διοίκησης της Διοίκησης Κέντρων από τον Αντιστράτηγο Ιωάννη Δημητρέλλο στον Υποστράτηγο Απόστολο Τσουλουβή.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης και Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Ευστάθιος, συνοδευόμενος από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Τεγέας κ. Θεόκλητο, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ Βαθμού, των Στρατιωτικών Αρχών και Σωμάτων Ασφαλείας και λοιποί προσκεκλημένοι.

Ο ανώτεροι αξιωματικοί κ.κ. Δημητρέλος και Τσουλουβής ανέγνωσαν την ημερήσια διαταγή δηλώνοντας την ευθύνη των αρμοδιοτήτων και του ρόλου που καλούνται να επιτελέσουν κατά τη θητεία τους.

(Φωτογραφίες – Πληροφορίες: Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων