22/07/2023 22/07/2023 Το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Ιουλίου 2023, ημέρα που η Εκκλησία μας τίμησε τη μνήμη του Προφήτη Ηλία και στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεώς πανηγύρισε ο φερώνυμος Ιερός Ναός, ο Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος μετέβη στην Ταϋγέτη, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο των Κατασκηνώσεων π. Νικόλαο Τσέτσεκα, προκειμένου να βρεθεί κοντά στα κορίτσια της...
22 Ιουλίου, 2023 - 9:46
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2023 - 9:52

Ο Μονεμβασίας και Σπάρτης επισκέφθηκε τα κορίτσια της β΄ κατασκηνωτικής περιόδου

Διαδώστε:
Ο Μονεμβασίας και Σπάρτης επισκέφθηκε τα κορίτσια της β΄ κατασκηνωτικής περιόδου

Το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Ιουλίου 2023, ημέρα που η Εκκλησία μας τίμησε τη μνήμη του Προφήτη Ηλία και στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεώς πανηγύρισε ο φερώνυμος Ιερός Ναός, ο Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος μετέβη στην Ταϋγέτη, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο των Κατασκηνώσεων π. Νικόλαο Τσέτσεκα, προκειμένου να βρεθεί κοντά στα κορίτσια της β΄ κατασκηνωτικής περιόδου.

Τον σεπτό Ποιμενάρχη υποδέχθηκαν με θέρμη στον προαύλιο χώρο, ο υπεύθυνος ιερέας, Πρωτ. Ανδρέας Κόνιαρης, η αρχηγός της περιόδου, πρεσβυτέρα Κανέλλα Σπηλιώτη, η υπαρχηγός, πρεσβυτέρα Ελένη Τσολάκου, τα υπόλοιπα στελέχη και οι κατασκηνώτριες.

Πριν την παράθεση του μεσημβρινού γεύματος, μίλησε η θεολόγος και πρεσβυτέρα κα Κανέλλα Σπηλιώτη, η οποία, αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την ψυχωφέλιμη παρουσία του και το συνεχές ενδιαφέρον του, αναφέρθηκε στους στόχους και τις πολλαπλές ωφέλειες της Κατασκήνωσης στις παιδικές ψυχές. Ακολούθησε ένα μικρό πρόγραμμα των κατασκηνωτριών με τραγούδια και η παρουσίαση των ομάδων τους.

Από την πλευρά του ο ιεράρχης επαίνεσε αρχικά τα στελέχη και τους απασχολούμενους για την ανιδιοτελή και ολοπρόθυμη συμβολή τους στην λειτουργία του θεάρεστου αυτού χώρου. Στη συνέχεια, απευθυνόμενος στις κατασκηνώτριες, τις συνεχάρη για την άψογη παρουσία τους, ενώ τις προέτρεψε να κρατήσουν ως φυλακτό στις καρδιές τους όλα όσα θα ζήσουν τις ημέρες της παραμονής τους και να προσπαθήσουν να τα εφαρμόσουν στην υπόλοιπη ζωή τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων