22/06/2023 22/06/2023 Άνοιξαν το πρωί της Τρίτης 20 Ιουνίου 2023 οι πύλες των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεώς Μονεμβασίας και Σπάρτης  στην Ταϋγέτη, για να υποδεχθούν τα αγόρια της α΄ κατασκηνωτικής περιόδου, ηλικίας 9-11 ετών, απ’ όλη την μητροπολιτική μας περιφέρεια. Το απόγευμα της Τετάρτης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ευστάθιος, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο των κατασκηνώσεων π. Νικόλαο...
22 Ιουνίου, 2023 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2023 - 19:45

Ο Μονεμβασίας και Σπάρτης κοντά στα αγόρια της α΄ κατασκηνωτικής περιόδου

Διαδώστε:
Ο Μονεμβασίας και Σπάρτης κοντά στα αγόρια της α΄ κατασκηνωτικής περιόδου

Άνοιξαν το πρωί της Τρίτης 20 Ιουνίου 2023 οι πύλες των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεώς Μονεμβασίας και Σπάρτης  στην Ταϋγέτη, για να υποδεχθούν τα αγόρια της α΄ κατασκηνωτικής περιόδου, ηλικίας 9-11 ετών, απ’ όλη την μητροπολιτική μας περιφέρεια.

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ευστάθιος, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο των κατασκηνώσεων π. Νικόλαο Τσέτσεκα, επισκέφθηκε την Ταϋγέτη, όπου τον υποδέχθηκαν ο υπεύθυνος ιερέας π. Αθανάσιος Νικολοζάκης, ο αρχηγός της περιόδου κ. Ευάγγελος Θεοδώρου, ο υπαρχηγός κ. Νικόλαος Γιάνναρης οι ομαδάρχες, οι βοηθοί τους και φυσικά τα ενθουσιασμένα παιδιά.

Αρχικά, ο σεπτός Ποιμενάρχης  είχε συνεργασία με τα στελέχη της α΄περιόδου. Ακολούθως, και κατά τη διάρκεια του δείπνου, ο κ. Θεοδώρου καλωσόρισε τον Σεβασμιώτατο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η παρουσία του αποτελεί πάντα ευλογία και πηγή χαράς για τα παιδιά, αλλά και όλους όσοι υποστηρίζουν τη σημαντική αυτή προσπάθεια της τοπικής μας Εκκλησίας.

Παίρνοντας τον λόγο ο Σεβ. Ιεράρχης  απηύθυνε προς όλους πατρικά λόγια αγάπης. Ιδιαίτερα προέτρεψε τους μικρούς κατασκηνωτές, οι περισσότεροι από τους οποίους για πρώτη φορά στη ζωή τους γνωρίζουν την μοναδική αυτή εμπειρία, να κρατήσουν σαν φυλακτό στις καρδιές τους όσα ωφέλιμα ζήσουν και ακούσουν τις ημέρες αυτές και να προσπαθήσουν να τα εφαρμόσουν στην υπόλοιπη ζωή τους.

Σημειώνεται ότι τα παιδιά θα παραμείνουν μέχρι την Δευτέρα 26 Ιουνίου, ενώ την Τρίτη θα ακολουθήσουν τα κορίτσια της α΄ κατασκηνωτικής περιόδου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων