16/03/2023 16/03/2023 Με την προσευχητική παρουσία του επιχώριου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου και του ομόρου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023, στο στρατόπεδο του Κέντρου Εκπαίδευσης Εφοδιασμού και Μεταφορών (ΚΕΕΜ) Σπάρτης κατά τους στρατιωτικούς κανονισμούς, η τελετή παράδοσης και παραλαβής από τον απερχόμενο και μετατεθέντα Διοικητή, Ταξίαρχο κ....
16 Μαρτίου, 2023 - 18:46
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2023 - 19:01

Οι Μητροπολίτες Σπάρτης και Μάνης στην τελετή παράδοσης-παράλαβης διοικήσεως στο ΚΕΕΜ

Διαδώστε:
Οι Μητροπολίτες Σπάρτης και Μάνης στην τελετή παράδοσης-παράλαβης διοικήσεως στο ΚΕΕΜ

Με την προσευχητική παρουσία του επιχώριου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου και του ομόρου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023, στο στρατόπεδο του Κέντρου Εκπαίδευσης Εφοδιασμού και Μεταφορών (ΚΕΕΜ) Σπάρτης κατά τους στρατιωτικούς κανονισμούς, η τελετή παράδοσης και παραλαβής από τον απερχόμενο και μετατεθέντα Διοικητή, Ταξίαρχο κ. Κωνσταντίνο Πολίτη στον νέο Διοικητή, Ταξίαρχο κ. Δημήτριο Αννετούδη.

Παρέστη, ο Διευθυντής του Σώματος Εφοδιασμού Μεταφορών, Υποστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος, καθώς επίσης πολιτειακοί και λοιποί παράγοντες.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων