10/01/2023 10/01/2023 Το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας στον Ενοριακό Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γερακίου τέλεσε το πρωί της Κυριακής 8 Ιανουαρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος και στην ομιλία του επαίνεσε με θερμά λόγια τους δεκαπέντε νέους από τον Σύλλογο Νέων Γερακίου, οι οποίοι αφουγκραζόμενοι την αγωνία των μοναχών της Ιεράς Μονής των...
10 Ιανουαρίου, 2023 - 13:05
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2023 - 13:08

Οι νέοι Γερακίου μάζεψαν τις ελιές στους ελαιώνες της Ι.Μ. Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων – Ευχαριστίες από τον Μητροπολίτη Ευστάθιο

Διαδώστε:
Οι νέοι Γερακίου μάζεψαν τις ελιές στους ελαιώνες της Ι.Μ. Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων – Ευχαριστίες από τον Μητροπολίτη Ευστάθιο

Το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας στον Ενοριακό Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γερακίου τέλεσε το πρωί της Κυριακής 8 Ιανουαρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος και στην ομιλία του επαίνεσε με θερμά λόγια τους δεκαπέντε νέους από τον Σύλλογο Νέων Γερακίου, οι οποίοι αφουγκραζόμενοι την αγωνία των μοναχών της Ιεράς Μονής των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων, συνέδραμαν εθελοντικά στην συλλογή του ελαιοκάρπου στους ελαιώνες της Μονής, σε πνεύμα αγάπης, αλληλεγγύης και συνεργασίας.

Ως ελάχιστη επιβράβευση, αναφέρουμε τα ονόματα των νέων του Γερακίου, που συμμετείχαν στην εθελοντική δράση: Λάμπρος Παπαγιάννης του Δημητρίου, Βαγγέλης Βλάχος του Αθανασίου, Μιχάλης Βλάχος του Νικολάου, Σωτήρης Βλάχος του Νικολάου, Μιχάλης Πουλημένος του Βασιλείου, Παναγιώτης Μήτρης του Αθανασίου, Παναγιώτης Βάρλας του Βασιλείου, Παναγιώτης Βάρλας του Ιωάννου, Μιχάλης Κούρλας του Χρήστου, Παναγιώτης Αγγελέτος του Γεωργίου, Ιωάννης Γρηγορίου του Αποστόλη, Γεώργιος Λακιώτης του Αθανασίου, Ιωάννης Λακιώτης του Ηλία, Γεώργιος Γιάννες του Δημητρίου και ο πιο μεγάλος στην ηλικία Στέλιος Γκίνης του Γεωργίου.

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε επίσης στην ευαγγελική περικοπή της ημέρας υπογραμμίζοντας την ανάγκη για μετάνοια και επαναφορά στην ‘’εν Χριστώ ζωή’’.

Ολοκληρώνοντας, εξέφρασε τις πατρικές ευχές του για το νέο έτος προς τους ευλαβείς χριστιανούς του Γερακίου και της ευρύτερης περιοχής.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων