11/03/2021 11/03/2021 Οι συνθήκες της πανδημίας ώθησαν την τοπική Εκκλησία  της Σπάρτης, με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Ευσταθίου, στη δημιουργία μιας νέας δράσης, των ‘’Πνευματικών Διαδικτυακών Συζητήσεων’’, έτσι ώστε οι χριστιανοί, που έχουν στερηθεί την εκκλησιαστική ζωή, να έχουν ευκαιρία για πνευματική ωφέλεια, στοχασμό και καθοδήγηση. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκαν 12 τηλε-συναντήσεις με 15 εκλεκτούς ομιλητές,...
11 Μαρτίου, 2021 - 14:52

Ολοκληρώνεται ο κύκλος Πνευματικών Συζητήσεων του Μητροπολίτη Σπάρτης

Διαδώστε:
Ολοκληρώνεται ο κύκλος Πνευματικών Συζητήσεων του Μητροπολίτη Σπάρτης

Οι συνθήκες της πανδημίας ώθησαν την τοπική Εκκλησία  της Σπάρτης, με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Ευσταθίου, στη δημιουργία μιας νέας δράσης, των ‘’Πνευματικών Διαδικτυακών Συζητήσεων’’, έτσι ώστε οι χριστιανοί, που έχουν στερηθεί την εκκλησιαστική ζωή, να έχουν ευκαιρία για πνευματική ωφέλεια, στοχασμό και καθοδήγηση.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκαν 12 τηλε-συναντήσεις με 15 εκλεκτούς ομιλητές, Ιεράρχες, κληρικούς, ακαδημαϊκούς, επιστήμονες και ερευνητές.

Ως κατακλείδα της πρώτης περιόδου αυτής της διαδικτυακής δράσης, το Σάββατο 13 Μαρτίου 2021 στις 19:00, παρουσία του Σεβασμιωτάτου, θα φιλοξενηθούν όλοι οι ομιλητές των πρώτων εκδηλώσεων σε έναν ανοικτό διάλογο, που θα έχει στόχο την ενίσχυση στον πνευματικό αγώνα της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής. Στην διάρκεια της τηλε-συνάντησης θα εξεταστούν και παλαιότερα ερωτήματα των συμμετεχόντων, για τα οποία ο χρόνος δεν επέτρεψε να δοθούν απαντήσεις.

Για συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή να καλούν στο τηλέφωνο του υπευθύνου των <<Πνευματικών Διαδικτυακών Συζητήσεων>>, Πανοσ. Αρχ. Ραφαήλ Τσάλτα, 6947965170.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων