15/09/2022 15/09/2022 Τη μνήμη του Αγίου Γερασίμου του Νέου, που γεννήθηκε στο Λεοντάρι του Δήμου Μεγαλόπολης, τιμά στις 15 Σεπτεμβρίου η Ορθόδοξη Εκκλησία. Το πρωί στον φερώνυμο Ιερό Ναό Λεονταρίου, τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης και Τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ευσταθίου. Στην ομιλία του προς τους πιστούς, ο...
15 Σεπτεμβρίου, 2022 - 16:35
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2022 - 16:10

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίου Γερασίμου του Νέου στη γενέτειρα του το Λεοντάρι

Διαδώστε:
Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίου Γερασίμου του Νέου στη γενέτειρα του το Λεοντάρι

Τη μνήμη του Αγίου Γερασίμου του Νέου, που γεννήθηκε στο Λεοντάρι του Δήμου Μεγαλόπολης, τιμά στις 15 Σεπτεμβρίου η Ορθόδοξη Εκκλησία.

Το πρωί στον φερώνυμο Ιερό Ναό Λεονταρίου, τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης και Τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ευσταθίου.

Στην ομιλία του προς τους πιστούς, ο ιεράρχης αναφέρθηκε στον θαυμαστό βίο του τιμώμενου Αγίου και τα μηνύματα που μπορούμε να αντλήσουμε από τις διδαχές του και ευχήθηκε ο Άγιος Γεράσιμος να ευλογεί και να προστατεύει το χριστεπώνυμο πλήρωμα του Λεονταρίου.

(φωτογραφίες: Δημήτριος Σκιαδάς)

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων