01/11/2019 01/11/2019 Την μνήμη των Αγίων Αναργύρων, Κοσμά και Δαμιανού, εόρτασε την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου 2019 η Εκκλησία μας και στη Σπάρτη πανηγύρισε ο φερώνυμος Ιδρυματικός Ναός του Γηροκομείου. Το απόγευμα της παραμονής τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Ευσταθίου και με τη συμμετοχή ιερέων από την ευρύτερη περιοχή. Επίκαιρα...
01 Νοεμβρίου, 2019 - 15:41
Τελευταία ενημέρωση: 01/11/2019 - 15:59

Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιδρυματικό Ναό του Γηροκομείου Σπάρτης

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιδρυματικό Ναό του Γηροκομείου Σπάρτης

Την μνήμη των Αγίων Αναργύρων, Κοσμά και Δαμιανού, εόρτασε την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου 2019 η Εκκλησία μας και στη Σπάρτη πανηγύρισε ο φερώνυμος Ιδρυματικός Ναός του Γηροκομείου.

Το απόγευμα της παραμονής τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Ευσταθίου και με τη συμμετοχή ιερέων από την ευρύτερη περιοχή.

Επίκαιρα μίλησε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και εφημέριος Κοκκινόραχης Πρωτ. Συμεών Παπαγεωργίου. Με την ολοκλήρωση της εσπερινής λατρευτικής σύναξης, ο σεπτός Ποιμενάρχης μας απευθυνόμενος στο πολυπληθές εκκλησίασμα επισήμανε ότι η απόλυτη προτεραιότητά μας θα πρέπει να είναι η – χωρίς όρους και όρια – αγάπη στον Πανάγαθο Θεό, η οποία στη συνέχεια εξακτινώνεται σε κάθε πτυχή της ζωής μας, δίνοντάς της νόημα. Παράλληλα ευχήθηκε οι Άγιοι Ανάργυροι να αποτελούν στήριγμα της Προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, του Διευθυντή, των εργαζομένων και των τροφίμων του Ιδρύματος.

Στον Εσπερινό συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Λακωνίας κ. Θεόδωρος Βερούτης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Νίκωνας Τζινιέρης, η περιφερειακή σύμβουλος και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα και ο Αντιδήμαρχος Δ. Σπάρτης κ. Δημήτριος Καπονικολός.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων