20/10/2021 20/10/2021 Την μνήμη του μεγαλομάρτυρος Αγίου Αρτεμίου εόρτασε την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 η Εκκλησία μας και η Ελληνική Αστυνομία τίμησε τον προστάτη της. Στη Σπάρτη, στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας, τελέσθηκε Δοξολογία μετ’ αρτοκλασίας προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Ευσταθίου. Μετά το πέρας της Δοξολογίας αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Μιχαήλ...
20 Οκτωβρίου, 2021 - 22:17
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2021 - 21:38

Σεβαστικά προσήλθαν οι Αστυνομικοί της Λακωνίας

Διαδώστε:
Σεβαστικά προσήλθαν οι Αστυνομικοί της Λακωνίας

Την μνήμη του μεγαλομάρτυρος Αγίου Αρτεμίου εόρτασε την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 η Εκκλησία μας και η Ελληνική Αστυνομία τίμησε τον προστάτη της. Στη Σπάρτη, στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας, τελέσθηκε Δοξολογία μετ’ αρτοκλασίας προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Ευσταθίου.

Μετά το πέρας της Δοξολογίας αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Κατακλείοντας τη λατρευτική σύναξη, ο σεπτός Ποιμενάρχης ευχήθηκε υγεία και ευημερία προσωπική και οικογενειακή στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία, στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, καλείται να ανταπεξέλθει σε πολλαπλές προκλήσεις.

Στη Δοξολογία παραβρέθηκαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Λακωνίας κ. Βασίλειος Τσιγαρίδης, αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης του Νομού, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων και των ενώσεων αποστράτων της ΕΛ.ΑΣ, ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Θεόδωρος Βερούτης, ο Δήμαρχος Δ. Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας, ο Δήμαρχος Δ. Ευρώτα κ. Δήμος Βέρδος, η Δήμαρχος Ελαφονήσου κ. Ευσταθία Λιάρου, η Αντιδήμαρχος Δ. Σπάρτης κ. Γεωργία Δεδεδήμου, εκπρόσωποι των λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας και φορέων του Νομού.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων