23/02/2024 23/02/2024 Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος βρέθηκε στην Τρίπολη, προκειμένου να διευθετήσει διοικητικές εκκρεμότητες στο πλαίσιο της Τοποτηρητείας του στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην αρκαδική πρωτεύουσα, ο Ποιμενάρχης, συνοδευόμενος από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Τεγέας κ. Θεόκλητο, επισκέφθηκε εθιμοτυπικά την 124...
23 Φεβρουαρίου, 2024 - 10:00
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2024 - 9:45

Στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης στην Τρίπολη ο Μητροπολίτης Σπάρτης

Διαδώστε:
Στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης στην Τρίπολη ο Μητροπολίτης Σπάρτης

Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος βρέθηκε στην Τρίπολη, προκειμένου να διευθετήσει διοικητικές εκκρεμότητες στο πλαίσιο της Τοποτηρητείας του στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην αρκαδική πρωτεύουσα, ο Ποιμενάρχης, συνοδευόμενος από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Τεγέας κ. Θεόκλητο, επισκέφθηκε εθιμοτυπικά την 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής Σμήναρχος Γρηγόριος Διόλατζης.

Ως ενθύμιο της επίσκεψης, ο Διοικητής της 124 Π.Β.Ε. πρόσφερε στον Σεβασμιώτατο μία πλακέτα της Πολεμικής Αεροπορίας.

(φωτογραφίες: Δημήτριος Σκιαδάς)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων