23/08/2019 23/08/2019 Με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η Απόδοση της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον φερώνυμο περικαλλή Ιερό Ναό Κρεμαστής. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, σε κλίμα κατάνυξης και παρουσία πλήθους πιστών από την ευρύτερη περιοχή, χοροστάτησε στον Όρθρο, ευλόγησε την αρτοκλασία και τέλεσε την πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Στον πάντα μεστό νοημάτων και μελίρρυτο λόγο του,...
23 Αυγούστου, 2019 - 22:08

Στην Κρεμαστή ο Μητρ. Μονεμβασίας για την Απόδοση της Κοιμ. Θεοτόκου

Διαδώστε:
Στην Κρεμαστή ο Μητρ. Μονεμβασίας για την Απόδοση της Κοιμ. Θεοτόκου

Με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η Απόδοση της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον φερώνυμο περικαλλή Ιερό Ναό Κρεμαστής.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, σε κλίμα κατάνυξης και παρουσία πλήθους πιστών από την ευρύτερη περιοχή, χοροστάτησε στον Όρθρο, ευλόγησε την αρτοκλασία και τέλεσε την πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Στον πάντα μεστό νοημάτων και μελίρρυτο λόγο του, ο Ποιμενάρχης αναφέρθηκε στην Θεομάνα και Μάνα όλων μας, την Υπεραγία Θεοτόκο, στην οποία όλοι προστρέχουμε σε κάθε δύσκολη στιγμή ζητώντας την παρηγοριά, τη στήριξη και την μεσιτεία Της.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος προέτρεψε τους πιστούς να προσεύχονται στην Παναγία, ώστε να μας καθοδηγεί και να πρεσβεύει για την σωτηρία μας.

Ακολούθησε η λιτάνευση της ιερής εικόνας στους κεντρικούς δρόμους της Κρεμαστής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων