22/05/2020 22/05/2020 Σχετικά με τον φετινό εορτασμό των Παλαιολογείων, από την Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης ανακοινώνονται τα εξής: Την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην καστροπολιτεία του Μυστρά, θα τελεσθεί, από τις 7.00 έως τις 9.30 π.μ, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου. Θα ακολουθήσει...
22 Μαΐου, 2020 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2020 - 17:54

Τα φετινά Παλαιολόγεια στον Μυστρά – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαδώστε:
Τα φετινά Παλαιολόγεια στον Μυστρά – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σχετικά με τον φετινό εορτασμό των Παλαιολογείων, από την Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης ανακοινώνονται τα εξής:

Την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην καστροπολιτεία του Μυστρά, θα τελεσθεί, από τις 7.00 έως τις 9.30 π.μ, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου. Θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση για τον τελευταίο αυτοκράτορα του Βυζαντίου Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τους γενναίους υπερασπιστές της Βασιλίδας των Πόλεων.

Αμέσως μετά, στον ανδριάντα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στην πλατεία του Μυστρά, ο σεπτός Ποιμενάρχης θα τελέσει το καθιερωμένο Τρισάγιο.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων