29/07/2019 29/07/2019 Με την πρέπουσα εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και παρουσία πλήθους πιστών το Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων της Ιεράς Μητροπόλεώς Σπάρτης, που εδρεύει  στη Μαγούλα Σπάρτης, τίμησε τον προστάτη του Άγιο Παντελεήμονα. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως: Το απόγευμα της παραμονής, Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019 στον φερώνυμο περικαλλή Ιδρυματικό Ναό, τελέσθηκε ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’...
29 Ιουλίου, 2019 - 15:55

Το Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης τίμησε τον προστάτη του Άγιο Παντελεήμονα

Διαδώστε:
Το Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης τίμησε τον προστάτη του Άγιο Παντελεήμονα

Με την πρέπουσα εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και παρουσία πλήθους πιστών το Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων της Ιεράς Μητροπόλεώς Σπάρτης, που εδρεύει  στη Μαγούλα Σπάρτης, τίμησε τον προστάτη του Άγιο Παντελεήμονα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:

Το απόγευμα της παραμονής, Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019 στον φερώνυμο περικαλλή Ιδρυματικό Ναό, τελέσθηκε ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ευσταθίου και με τη συμμετοχή πλειάδας κληρικών από την ευρύτερη περιοχή.

Προς τους ευσεβείς πιστούς, που είχαν κατακλύσει τόσο το Ναό όσο και τον περιβάλλοντα χώρο του Ιδρύματος, μίλησε ο Αιδεσιμολογιώτατος  Πρωτ. Νεκτάριος Παπαδόπουλος, Αρχιερατικός Επίτροπος και εφημέριος Καστορείου, ο οποίος αναφέρθηκε στον τιμώμενο Άγιο τονίζοντας την βαθιά πίστη που τον χαρακτήριζε και η οποία αποτέλεσε τον κινητήριο μοχλό στη ζωή του. Ο π. Νεκτάριος προέτρεψε τους πιστούς, παίρνοντας παράδειγμα από τον Άγιο Παντελεήμονα, να θέσουν ως προτεραιότητα στη ζωή τους τον Χριστό, που αποτελεί την μοναδική αληθινή πηγή χαράς και ψυχικής γαλήνης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων