19/11/2020 19/11/2020 Το Ίδρυμα περιθάλψεως χρονίως πασχόντων, ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ «ο Άγιος Παντελεήμων» της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης, επιθυμεί να δεχθεί βιογραφικά, για την κάλυψη τριών (3) θέσεων ειδικότητας νοσηλευτικού προσωπικού με προτίμηση στους αποφοίτους Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Τα βιογραφικά των ενδιαφερομένων θα αξιολογηθούν και θα χρησιμοποιηθούν για την επιλογή νοσηλευτικού προσωπικού, για την κάλυψη...
19 Νοεμβρίου, 2020 - 22:15
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2020 - 21:26

Το Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης ζητεί νοσηλευτές

Διαδώστε:
Το Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης ζητεί νοσηλευτές

Το Ίδρυμα περιθάλψεως χρονίως πασχόντων, ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ «ο Άγιος Παντελεήμων» της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης, επιθυμεί να δεχθεί βιογραφικά, για την κάλυψη τριών (3) θέσεων ειδικότητας νοσηλευτικού προσωπικού με προτίμηση στους αποφοίτους Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

Τα βιογραφικά των ενδιαφερομένων θα αξιολογηθούν και θα χρησιμοποιηθούν για την επιλογή νοσηλευτικού προσωπικού, για την κάλυψη τακτικών ή και έκτακτων αναγκών του Ιδρύματος, όποτε αυτές ανακύψουν και εφόσον το Δ.Σ. του Ιδρύματος το κρίνει αναγκαίο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων