14/05/2023 17/05/2023 Η  τελετή Αγιασμού και Θεμελίωσης της Νέας Γέφυρας του Ευρώτα στην περιοχή της Σκάλας Λακωνίας τελέστηκε χθες  Σάββατο 13 Μαΐου 2023  παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Ε. Νίκα. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος. Ο Σεβασμιώτατος μεταξύ άλλων δήλωσε: “Συμμετέχω στη χαρά του τόπου μας και στη χαρά των Αρχών. Εύχομαι...
14 Μαΐου, 2023 - 18:17
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2023 - 17:41

Τον Αγιασμό της νέας γέφυρας Ευρώτα στη Σκάλα τέλεσε ο Μονεμβασίας και Σπάρτης Ευστάθιος

Διαδώστε:
Τον Αγιασμό της νέας γέφυρας Ευρώτα στη Σκάλα τέλεσε ο Μονεμβασίας και Σπάρτης Ευστάθιος

Η  τελετή Αγιασμού και Θεμελίωσης της Νέας Γέφυρας του Ευρώτα στην περιοχή της Σκάλας Λακωνίας τελέστηκε χθες  Σάββατο 13 Μαΐου 2023  παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Ε. Νίκα. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος.

Ο Σεβασμιώτατος μεταξύ άλλων δήλωσε: “Συμμετέχω στη χαρά του τόπου μας και στη χαρά των Αρχών. Εύχομαι να μας αξιώσει ο θεός όλους μαζί όπως είμαστε τώρα να εγκαινιάσουμε τη γέφυρα αυτή η οποία θα εξυπηρετήσει όλους τους ανθρώπους και τους πεζούς και τους εποχουμένους και προπάντων τους αγρότες μας.

Στις  δηλώσεις του ο κ. Νίκας τόνισε ότι η γέφυρα της Σκάλας θα είναι έτοιμη σε 18 μήνες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων