10/04/2021 10/04/2021 Το απόγευμα της Παρασκευής 9 Απριλίου 2021 τελέσθηκε στους Ιερούς Ναούς  της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης η ακολουθία της Δ΄ Στάσης των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ευστάθιος χοροστάτησε στην ιερή ακολουθία στον Ιερό Ναό του Οσίου Νίκωνος  στη Σπάρτη, που τελέσθηκε σε κατανυκτικό κλίμα και με την τήρηση όλων...
10 Απριλίου, 2021 - 12:51
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2021 - 11:51

“Υπομονή και αντοχή για τον πνευματικό αγώνα της Αγίας Τεσσαρακοστής”

Διαδώστε:
“Υπομονή και αντοχή για τον πνευματικό αγώνα της Αγίας Τεσσαρακοστής”

Το απόγευμα της Παρασκευής 9 Απριλίου 2021 τελέσθηκε στους Ιερούς Ναούς  της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης η ακολουθία της Δ΄ Στάσης των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ευστάθιος χοροστάτησε στην ιερή ακολουθία στον Ιερό Ναό του Οσίου Νίκωνος  στη Σπάρτη, που τελέσθηκε σε κατανυκτικό κλίμα και με την τήρηση όλων των προβλεπομένων μέτρων για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού.

Με την ολοκλήρωση της εσπερινής λατρευτικής σύναξης, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε κάθε χριστιανό, με την στήριξη της Υπεραγίας Θεοτόκου, να αποκτήσει υπομονή και αντοχή, ώστε να φέρει εις πέρας με επιτυχία τον πνευματικό του αγώνα κατά το υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και να εορτάσει με καθαρή ψυχή την Ανάσταση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων