04/11/2021 04/11/2021 Διορία μιας εβδομάδας να κάνουν έστω την πρώτη δόση του εμβολίου αλλιώς θα τεθούν σε αργία η οποία θα συνοδεύεται και με στέρηση του μισθού τους δίνει μέσω επιστολής που απέστειλε στους κληρικούς του ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου κ. Ιάκωβος. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Σεβασμιώτατος στην Επιστολή: «Εντελόμεθα όπως εντός μιας Εβδομάδας προβήτε...
04 Νοεμβρίου, 2021 - 11:20

Διορία για εμβολιασμό ή αργία δίνει σε ιερείς ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης

Διαδώστε:
Διορία για εμβολιασμό ή αργία δίνει σε ιερείς ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης

Διορία μιας εβδομάδας να κάνουν έστω την πρώτη δόση του εμβολίου αλλιώς θα τεθούν σε αργία η οποία θα συνοδεύεται και με στέρηση του μισθού τους δίνει μέσω επιστολής που απέστειλε στους κληρικούς του ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου κ. Ιάκωβος.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Σεβασμιώτατος στην Επιστολή: «Εντελόμεθα όπως εντός μιας Εβδομάδας προβήτε εις τον εμβολιασμόν κατά του κορονοιού ειδ’ άλλως θα σας επιβληθεί αργία άνευ\ αποδοχών μέχρις ότου εμβολιαστείτε». 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων