14/01/2020 14/01/2020 Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου κ. Ιάκωβος τέλεσε δύο χειροτονίες στον στον Ιερό Ναό αγίου Χαραλάμπους στα Κεραμειά Λέσβου. Τον π. Ιωάννη Κουλανδρη έγγαμο κληρικό όπου και τον τοποθέτησε στο χωριό Κεραμειά Λέσβου και τον π. Δημοσθένη Κροίσσο ο οποίος έλαβε τον πρώτο βαθμό της ιερωσύνης εις διάκονον....
14 Ιανουαρίου, 2020 - 18:56
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2020 - 19:07

Λέσβος: Δύο νέοι ιερείς, στον στίβο της διακονίας

Διαδώστε:
Λέσβος: Δύο νέοι ιερείς, στον στίβο της διακονίας

Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου κ. Ιάκωβος τέλεσε δύο χειροτονίες στον στον Ιερό Ναό αγίου Χαραλάμπους στα Κεραμειά Λέσβου. Τον π. Ιωάννη Κουλανδρη έγγαμο κληρικό όπου και τον τοποθέτησε στο χωριό Κεραμειά Λέσβου και τον π. Δημοσθένη Κροίσσο ο οποίος έλαβε τον πρώτο βαθμό της ιερωσύνης εις διάκονον. Πλήθος κόσμου και χορεία ιερεων κατέκλυσε τον ιερό ναό. Να σημειωθεί πως οι χειροτονηθέντες ήταν μαθητές και τελειόφοιτοι σπουδαστές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής “ο Άγιος Θεόδωρος ο Βυζάντιος” της Μητροπόλεως Μυτιλήνης. Ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης τους ευχήθηκε να είναι άξιοι στα νέα τους καθήκοντα.

 

Κείμενο: Ανδρόνικος Μαρδάς.
Φωτογραφίες: π.Ευστράτιος Γιουσμάς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων