27/03/2024 27/03/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου κ. Ιάκωβος επεφύλαξε θερμή υποδοχή στον νέο Στρατηγό Διοικητή της 98 ΑΔΤΕ Κωνσταντίνο Κολοκοτρώνη, ο οποίος την Tρίτη 26 Μαρτίου 2024 πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως. Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιάκωβος και ο νέος Στρατηγός Διοικητής συνομίλησαν για θέματα κοινού ενδιαφέροντος,...
27 Μαρτίου, 2024 - 20:20
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2024 - 20:16

Επίσκεψη του νέου Στρατηγού Διοικητή της 98 ΑΔΤΕ στον Μητροπολίτη Μυτιλήνης

Διαδώστε:
Επίσκεψη του νέου Στρατηγού Διοικητή της 98 ΑΔΤΕ στον Μητροπολίτη Μυτιλήνης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου κ. Ιάκωβος επεφύλαξε θερμή υποδοχή στον νέο Στρατηγό Διοικητή της 98 ΑΔΤΕ Κωνσταντίνο Κολοκοτρώνη, ο οποίος την Tρίτη 26 Μαρτίου 2024 πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιάκωβος και ο νέος Στρατηγός Διοικητής συνομίλησαν για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, καθώς και για κρίσιμα θέματα που αντιμετωπίζει σήμερα η πατρίδα μας και ιδιαιτέρως το το Αγιοτόκο και πολύπαθο νησί της Λέσβου.

Στο τέλος ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης και ο Στρατηγός Διοικητής αντάλλαξαν δώρα ως ανάμνηση της εθιμοτυπικής συνάντησής τους.

(Πηγή: stonisi.gr)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων