16/08/2022 17/08/2022 Στην Παναγία της Αγιάσου, χοροστάτησε του όρθρου και τέλεσε την Θεία Λειτουργία την Τρίτη 16 Αυγούστου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, ενώ συμπροσευχόμενος στο ιερό παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μυτιλήνης κ. Ιάκωβος Γ’. Προ της απολύσεως τελέστηκε το μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Κορινθίας Κύρου Παντελεήμονος, με τη συμπλήρωση σήμερα δεκαέξι χρόνων απο την...
16 Αυγούστου, 2022 - 21:39
Τελευταία ενημέρωση: 17/08/2022 - 2:26

Μνήμοσυνο μακαριστού Μητροπολίτη Κορίνθου κυρού Παντελεήμονος στην Παναγία της Αγιασού

Διαδώστε:
Μνήμοσυνο μακαριστού Μητροπολίτη Κορίνθου κυρού Παντελεήμονος στην Παναγία της Αγιασού

Στην Παναγία της Αγιάσου, χοροστάτησε του όρθρου και τέλεσε την Θεία Λειτουργία την Τρίτη 16 Αυγούστου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, ενώ συμπροσευχόμενος στο ιερό παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μυτιλήνης κ. Ιάκωβος Γ’.

Προ της απολύσεως τελέστηκε το μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Κορινθίας Κύρου Παντελεήμονος, με τη συμπλήρωση σήμερα δεκαέξι χρόνων απο την εις Κύριον εκδημία του. Ο μακαριστός κυρός Παντελεήμων, μεταξύ των εξαιρετικών έργων που άφησε είναι: Σταλαγματιές μυστικού μάννα, Γνοφος αγνωσίας, Θεομητορικά προσωνύμια, Περιπέτειες ενός Προσκυνητή, που γνώρισε δεκάδες επανεκδόσεις και βοήθησε πολλούς χριστιανούς να γνωρίσουν την ευχή, «Κυριε Ιησού Χριστέ ελέησον με.»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων