02/01/2020 02/01/2020 Σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μυτιλήνης κ.κ. Ιάκωβος ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα του “Πύργου” (Επισκοπείο) για το νέο έτος 2020 παρουσία των κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος μαζί με τους κληρικούς του αφού έψαλλαν τα κάλαντα, έκοψε την βασιλόπιτα και ευχήθηκε προς όλους ο νέος χρόνος να είναι ευτυχισμένος και να φέρει ειρήνη και...
02 Ιανουαρίου, 2020 - 14:05
Τελευταία ενημέρωση: 02/01/2020 - 14:13

Ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης ευλόγησε την βασιλόπιτα του Επισκοπείου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης ευλόγησε την βασιλόπιτα του Επισκοπείου

Σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μυτιλήνης κ.κ. Ιάκωβος ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα του “Πύργου” (Επισκοπείο) για το νέο έτος 2020 παρουσία των κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος μαζί με τους κληρικούς του αφού έψαλλαν τα κάλαντα, έκοψε την βασιλόπιτα και ευχήθηκε προς όλους ο νέος χρόνος να είναι ευτυχισμένος και να φέρει ειρήνη και αγάπη στις ψυχές όλων των ανθρώπων καθώς οι καιροί και οι εποχές που διανύουμε το έχουν ανάγκη. Τέλος, διένειμε δώρα αγάπης προς όλους τους παρευρισκόμενους κληρικούς και λαϊκούς και προσφέρθηκε ένα μικρό εόρτιο κέρασμα.

 

 

Φωτογραφίες: Ανδρόνικος Μαρδάς

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων