16/02/2022 17/02/2022 Έξι ιερείς της Μητρόπολης Μυτιλήνης, με απόφαση του Μητροπολίτη Μυτιλήνης κ. Ιακώβου, τέθηκαν σε αργία μετ’ αποδοχών, δηλαδή τους απαγορεύεται να λειτουργούν στους ναούς τους, εξαιτίας της άρνησής τους να εμβολιασθούν, για την αποφυγή της πανδημίας του κορωνοϊού. Στους ίδιους επιβλήθηκαν με την ίδια απόφαση και εκκλησιαστικές ποινές όπως η «άρση οφικίων». Το περασμένο Σαββάτο...
16 Φεβρουαρίου, 2022 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2022 - 15:26

Σε αργία 6 ιερείς της Μητρόπολης Μυτιλήνης εξαιτίας της άρνησής τους να εμβολιαστούν

Διαδώστε:
Σε αργία 6 ιερείς της Μητρόπολης Μυτιλήνης εξαιτίας της άρνησής τους να εμβολιαστούν

Έξι ιερείς της Μητρόπολης Μυτιλήνης, με απόφαση του Μητροπολίτη Μυτιλήνης κ. Ιακώβου, τέθηκαν σε αργία μετ’ αποδοχών, δηλαδή τους απαγορεύεται να λειτουργούν στους ναούς τους, εξαιτίας της άρνησής τους να εμβολιασθούν, για την αποφυγή της πανδημίας του κορωνοϊού. Στους ίδιους επιβλήθηκαν με την ίδια απόφαση και εκκλησιαστικές ποινές όπως η «άρση οφικίων».

Το περασμένο Σαββάτο 12 Φεβρουαρίου η Μητρόπολη Μυτιλήνης με στόχο να αντιμετωπισθούν αντιρρήσεις και φόβοι ιερέων σχετικά με τον εμβολιασμό, οργάνωσε συνάντηση με τη συμμετοχή μεγάλης ομάδας ιερέων και ειδικών γιατρών που είχαν κληθεί από τον Σεβασμιώτατο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων