22/08/2022 22/08/2022 Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας τέλεσε τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία, στον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου, στην Ερεσό της Μυτιλήνης. Εκεί εκοιμήθη ο Άγιος κατά την επιστροφή του από τη Κωνσταντινούπολη για την Κρήτη όπου ενταφιάστηκε. Εκεί διασώζεται μέχρι σήμερα ο τάφος Του. Στη συνέχεια ο...
22 Αυγούστου, 2022 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 22/08/2022 - 18:19

Θεία Λειτουργία στο ναό του Αγ. Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου στην Ερεσό

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία στο ναό του Αγ. Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου στην Ερεσό

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας τέλεσε τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία, στον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου, στην Ερεσό της Μυτιλήνης.

Εκεί εκοιμήθη ο Άγιος κατά την επιστροφή του από τη Κωνσταντινούπολη για την Κρήτη όπου ενταφιάστηκε. Εκεί διασώζεται μέχρι σήμερα ο τάφος Του.

Στη συνέχεια ο Ιεράρχης επισκέφθηκε την Ι. Μονή Μυρσινιωτίσσης και τέλεσε τρισάγιο στη μακαριστή και μακαρία γερόντισσα Ξένη μοναχή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων