14/07/2021 14/07/2021 Με θρησκευτική λαμπρότητα, κατάνυξη και βαθιά συγκίνηση τελέστηκαν τη Δευτέρα 12 Ιουλίου, τα Θυρανοίξια στο Εκκλησάκι των Αγίων Παϊσίου Αγιορείτου και Αγίου Δημητρίου εκ Μυστεγνων στο Επιτηρητικό φυλάκιο ΕΦ «Προβοσκίδας» στη Θερμή. Τα Θυρανοίξια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μυτιλήνης κ. Ιάκωβου, του διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγου Νικόλαου Φλάρη, του στρατηγού διοικητή της 98 ΑΔΤΕ...
14 Ιουλίου, 2021 - 12:58
Τελευταία ενημέρωση: 14/07/2021 - 13:03

Θυρανοίξια στο Ιερό Παρεκκλήσιο στο φυλάκιο “Προβοσκίδας”

Διαδώστε:
Θυρανοίξια στο Ιερό Παρεκκλήσιο στο φυλάκιο “Προβοσκίδας”

Με θρησκευτική λαμπρότητα, κατάνυξη και βαθιά συγκίνηση τελέστηκαν τη Δευτέρα 12 Ιουλίου, τα Θυρανοίξια στο Εκκλησάκι των Αγίων Παϊσίου Αγιορείτου και Αγίου Δημητρίου εκ Μυστεγνων στο Επιτηρητικό φυλάκιο ΕΦ «Προβοσκίδας» στη Θερμή.

Τα Θυρανοίξια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μυτιλήνης κ. Ιάκωβου, του διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγου Νικόλαου Φλάρη, του στρατηγού διοικητή της 98 ΑΔΤΕ Υποστρατήγου Δημήτριου Τσιπίδη καθώς και εκπροσώπων του πολεμικού Ναυτικού

Την Ακολουθία των θυρανοιξίων τέλεσε ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μυτιλήνης κ. Ιάκωβος μαζί με τον στρατιωτικό Ιερέα π. Θεόδωρο και τον εφημέριο της Μονής Ταξιαρχών Μανταμάδου π. Χρήστου, παρουσία μικρού αριθμού πιστών λόγω των μέτρων προστασίας από τον covid 19.

Το εκκλησάκι είναι αφιερωμένο στην μνήμη των Αγίων Παϊσίου Αγιορείτου και Αγίου Δημητρίου εκ Μυστεγνών.

πηγή: lesvospost.com

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων