05/01/2022 05/01/2022 Οι λατρευτικές εκδηλώσεις στους Ιερούς Ναούς της Μητρόπολης Μυτιλήνης Ερεσσού και Πλωμαρίου θα διεξαχθούν κανονικά, αλλά οι εορτασμοί για τα Θεοφάνεια θα γίνουν χωρίς Αγιασμό των Υδάτων. Όπως αναφέρει σε ενημέρωση του προς τους ιερείς ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης Ερεσσού και Πλωμαρίου κ. Ιάκωβος αύριο Πέμπτη οι λατρευτικές εκδηλώσεις στους Ιερούς Ναούς θα διεξαχθούν κανονικά σύμφωνα...
05 Ιανουαρίου, 2022 - 19:08
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2022 - 18:27

Χωρίς Αγιασμό των Υδάτων ο εορτασμός των Αγίων Θεοφανείων

Διαδώστε:
Χωρίς Αγιασμό των Υδάτων ο εορτασμός των Αγίων Θεοφανείων

Οι λατρευτικές εκδηλώσεις στους Ιερούς Ναούς της Μητρόπολης Μυτιλήνης Ερεσσού και Πλωμαρίου θα διεξαχθούν κανονικά, αλλά οι εορτασμοί για τα Θεοφάνεια θα γίνουν χωρίς Αγιασμό των Υδάτων.

Όπως αναφέρει σε ενημέρωση του προς τους ιερείς ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης Ερεσσού και Πλωμαρίου κ. Ιάκωβος αύριο Πέμπτη οι λατρευτικές εκδηλώσεις στους Ιερούς Ναούς θα διεξαχθούν κανονικά σύμφωνα με το πρόγραμμα των Ιερών Ναών και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας.

Ο Αγιασμός των Υδάτων στο λιμάνι της Μυτιλήνης αλλά και στα γύρω λιμανάκια ματαιώνεται λόγω της πανδημίας και των έκτακτων περιοριστικών μέτρων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων