29/12/2018 29/12/2018 Το νέο έτος μαζί με τον Μητροπολίτη τους θα υποδεχθούν οι πιστοί στη Νέα Ιωνία. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της τοπικής Μητρόπολης: Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018, Παραμονή Πρωτοχρονιάς και κατά τις ώρες από 21.00 έως 12.30π.μ. ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ θα...
29 Δεκεμβρίου, 2018 - 13:55
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2018 - 13:32

Αλλαγή χρόνου των πιστών μαζί με τον Μητροπολίτη στη Νέα Ιωνία

Διαδώστε:
Αλλαγή χρόνου των πιστών μαζί με τον Μητροπολίτη στη Νέα Ιωνία

Το νέο έτος μαζί με τον Μητροπολίτη τους θα υποδεχθούν οι πιστοί στη Νέα Ιωνία. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της τοπικής Μητρόπολης: Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018, Παραμονή Πρωτοχρονιάς και κατά τις ώρες από 21.00 έως 12.30π.μ. ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ θα τελέσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Αναργύρων Νέας Ιωνίας Ιερά Αγρυπνία για την υποδοχή του Νέου Έτους. Κατά την διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας θα τεθεί προς προσκύνηση η Τιμία Χείρ του Μεγάλου Βασιλείου, θα λάβει χώρα η τέλεση του Αγιασμού και εν συνεχεία η Πρωτοχρονιάτικη Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Ας συμμετάσχουμε όλοι μας σε αυτή την λαμπρή λειτουργική ευκαιρία για την υποδοχή του Νέου Έτους, εναποθέτοντας έτσι στα χέρια του Θεού τις ελπίδες μας για μια καλύτερη χρονιά”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων