10/01/2019 10/01/2019 Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός των Αγίων Βασιλείου του Μεγάλου και Κοσμά του Αιτωλού Ν. Φιλαδελφείας τη μνήμη της αγίας Οικογενείας του Μεγάλου Βασιλείου. Το πρωί της Κυριακής και από ώρα 07.00 π.μ έως 10.30 π.μ θα τελεσθούν ο Όρθρος μετά της Ακολουθίας της Αγίας Οικογενείας και στη συνέχεια η Πανηγυρική Θεία...
10 Ιανουαρίου, 2019 - 9:48

Εορτή της Αγίας Οικογένειας του Μεγάλου Βασιλείου στη Μητρ.Νέας Ιωνίας

Διαδώστε:
Εορτή της Αγίας Οικογένειας του Μεγάλου Βασιλείου στη Μητρ.Νέας Ιωνίας

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός των Αγίων Βασιλείου του Μεγάλου και Κοσμά του Αιτωλού Ν. Φιλαδελφείας τη μνήμη της αγίας Οικογενείας του Μεγάλου Βασιλείου.

Το πρωί της Κυριακής και από ώρα 07.00 π.μ έως 10.30 π.μ θα τελεσθούν ο Όρθρος μετά της Ακολουθίας της Αγίας Οικογενείας και στη συνέχεια η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ. Θα ακολουθήσει ευλογία των παίδων της Ενορίας και διανομή δώρων προς αυτά.

Κατά την διάρκεια των Ιερών Ακολουθιών θα εκτεθεί προς προσκύνηση απότμημα εκ του ιερού Λειψάνου του Μεγάλου Βασιλείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων