03/11/2018 03/11/2018 Εσπερινά κηρύγματα από τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ ξεκινούν αύριο στην εν λόγω Μητρόπολη. Πιο συγκεκριμένα η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας ανακοινώνει ότι την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και ώρα 5.00μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Νέας Ιωνίας θα ξεκινήσουν τα εσπερινά κηρύγματα της Ιεράς Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ...
03 Νοεμβρίου, 2018 - 18:49

Εσπερινά κηρύγματα στη Νέα Ιωνία

Διαδώστε:
Εσπερινά κηρύγματα στη Νέα Ιωνία

Εσπερινά κηρύγματα από τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ ξεκινούν αύριο στην εν λόγω Μητρόπολη. Πιο συγκεκριμένα η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας ανακοινώνει ότι την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και ώρα 5.00μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Νέας Ιωνίας θα ξεκινήσουν τα εσπερινά κηρύγματα της Ιεράς Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ θα τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού και θα πραγματοποιήσει την πρώτη ομιλία για την φετινή περίοδο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων