03/01/2019 03/01/2019 Η ΑΕΚ είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη Νέα Φιλαδέλφεια και αυτός ο δεσμός ισχυροποιείται ξανά μετά την κατασκευή του γηπέδου της ομάδας στη φυσική της έδρα. Την ερχόμενη Κυριακή το πρωί, 6 Ιανουαρίου 2019, αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΚ θα παραστεί στην τελετή Αγιασμού των υδάτων στη Νέα Φιλαδέλφεια χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας...
03 Ιανουαρίου, 2019 - 18:23
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2019 - 18:24

Παίκτες της ΑΕΚ στον Αγιασμό των υδάτων στη Νέα Φιλαδέλφεια

Διαδώστε:
Παίκτες της ΑΕΚ στον Αγιασμό των υδάτων στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η ΑΕΚ είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη Νέα Φιλαδέλφεια και αυτός ο δεσμός ισχυροποιείται ξανά μετά την κατασκευή του γηπέδου της ομάδας στη φυσική της έδρα.

Την ερχόμενη Κυριακή το πρωί, 6 Ιανουαρίου 2019, αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΚ θα παραστεί στην τελετή Αγιασμού των υδάτων στη Νέα Φιλαδέλφεια χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, κ. Γαβριήλ.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στη λίμνη του Άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας που συνορεύει με την «Αγια-Σοφιά».

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας θα είναι ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Βασίλης Δημητριάδης.

Λόγω του Αγιασμού, η προπόνηση της Κυριακής μεταφέρθηκε στις 13:00 για να προλάβουν οι παίκτες να επιστρέψουν στα Σπάτα.

Στη συγκεκριμένη τελετή, η ΑΕΚ θα εκπροσωπηθεί και από τμήματα της ερασιτεχνικής.

 

ΠΗΓΗ: www.sport-fm.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων