18/10/2018 18/10/2018 Στο 32ο Διεθνές Συνέδριο για την υπεράσπιση της ειρήνης, υπό τον τίτλο «Bridges of Peace: Religions and Culture in Dialogue» που πραγματοποιήθηκε από 14-16 Οκτωβρίου 2018 στην Μπολόνια της Ιταλίας συμμετείχε ως ομιλητής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ. Ο Σεβασμιώτατος συμμετείχε στο πάνελ με το γενικό θέμα: «Christians and the Poor»...
18 Οκτωβρίου, 2018 - 10:13
Τελευταία ενημέρωση: 18/10/2018 - 12:48

Σε διεθνές συνέδριο για την ειρήνη ο Μητρ. Ν. Ιωνίας

Διαδώστε:
Σε διεθνές συνέδριο για την ειρήνη ο Μητρ. Ν. Ιωνίας

Στο 32ο Διεθνές Συνέδριο για την υπεράσπιση της ειρήνης, υπό τον τίτλο «Bridges of Peace: Religions and Culture in Dialogue» που πραγματοποιήθηκε από 14-16 Οκτωβρίου 2018 στην Μπολόνια της Ιταλίας συμμετείχε ως ομιλητής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ.


Ο Σεβασμιώτατος συμμετείχε στο πάνελ με το γενικό θέμα: «Christians and the Poor» και ανέπτυξε ομιλία στην αγγλική γλώσσα υπό τον τίτλο: «Migrants and Refugees in the Critical Times of Today: a Call to Christians», στο οποίο και αναφέρθηκε τόσο στο μείζον ζήτημα που αφορά στην Γηραιά Ήπειρο και είναι το ζήτημα του προσφυγικού, όσο και στο μήνυμα που έχει να δώσει η σύγχρονη Ευρώπη και αφορά στη δύναμη της αγάπης καθώς και στον σημαντικό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν οι χριστιανικές εκκλησίες και να επηρεάσουν δυναμικά την εξέλιξη του ευρωπαϊκού πολιτισμού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων